Lena Philipsson återvänder till Luleå

I september ifjol var Lena -Philipsson senast i Luleå med sin mest privata föreställning någonsin. Det blev en succé och de två kvällarna blev snabbt slutsålda. I höst är hon tillbaka i Stora salen i Kulturens hus.

Showen ”Jag har ingen älskling” har musiken i fokus och förutom några av Lena Philipssons största hits innehåller kvällen även låtar från hennes senaste album med samma namn. Nu ges norrbottningarna chansen att återigen se den när hon återkommer till -Kulturens hus den 6 oktober.

Under kvällen utlovas en varm och kärleksfull show där nya låtar blandas med klassiska hits och känslosamma partier med pampiga crescendon.

Lena Philipsson står för manus och till sin hjälp på scen har hon ett svängigt sexmanna-band. Showen är regisserad av Emma Bucht.

Föreställningen hade premiär i början av 2016 och därefter har Lena varit ute på en om-fattande och utsåld -Sverigeturné och gjort succé på Rondo i -Göteborg. På allmän -begäran är showen tillbaka på vägarna igen i höst och den 6 oktober kommer hon alltså -tillbaka till Kulturens hus!

Källa: Kulturens Hus