Damerna ställs mot serieledande Öjebyn

Damerna ställs mot serieledande Öjebyn

för 22 timmar sedan 102 visningar

för 22 timmar sedan 102 visningar

Senaste mötet
I det senaste mötet lyckades vi inte riktigt sortera och räkna in motståndarna i början av matchen och Öjenbyn tog ledningen efter en hård press med flera chanser där Agnes dubbelräddningar och några dåliga avslut från nära håll från Öjebyn räddade oss från större underläge.

Efter målet tar vi tag i matchen, jobbar närmare varandra, dominerar mittfältet under resten av första halvlek utan att få till de riktigt vassa avsluten.

I den 58´kvitterar vi genom Sara och intrycket då var att vi skulle vända matchen och ta över initiativet men får då flera hårfina offsidevinkningar mot oss när vi har lägen.

Luften går ur litegrann och tyvärr hamnar vi återigen för långt ifrån varandra och skapar utrymme för Öjebyns långbollar där de gör ytterligare 2 mål på fasta situationer som de skapar via långa bollar och högt anfall.

Läget inför matchen
Det gäller att vi är beredda på Öjebyns anfallsglada fotboll och jobbar nära varandra i både anfall och försvar.
Öjebyn är vassa framåt men det gäller att vi utnyttjar snabba omställningar då defensiven inte är lika stark (21 insläppta mål).

Våra duktiga 02/03:or som stöttat oss hela säsongen spelar själva DM-final och finns inte tillgängliga till match men vi ställer upp med en bra trupp även om vi inte hunnit med så många gemensamma träningar efter uppehållet.
Vi hoppas också att målformen håller i sig från senaste matchen då vi såg en 3 målsskytt i Anna Stenberg.

Slut upp på Åkevallen torsdag 10/8 kl 19:00 och heja fram våra tjejer i denna viktiga match.

Lasse Andersson Lagledare

Detta inlägg finns i sin helhet på Luleå SK (Dam) hemsida https://www.laget.se/LSK_DAM

DELA
Luleå Sportklubb har sin hemmaplan på Hertsö IP och är en av norrbottens största fotbollsföreningar med en fantastisk ungdomsverksamhet. categories