Dam Div 3 – ett getingbo in i det sista!

Dam Div 3 – ett getingbo in i det sista!

Notviken ser ut att vinna serien ganska komfortabelt medan en handfull lag inom ett par poäng fortfarande kämpar om platserna bakom.
På torsdag åker damerna till Björknäsvallen för en viktig match mot Svartbjörnsbyn som just nu har samma poäng men ligger före oss i tabellen tack vare ett + mål mer.

Matchen som spelas tillhör egentligen våromgången men vi tvingades då att acceptera en flytt av NFF.
Lagen möttes så sent som 27 augusti och vi tog då en härlig seger då vi vände ett 0-2 underläge till seger med 3-2. Den gången vände vi matchen genom hårt arbete på mitten, stabilt försvar och vår egen sniper Elin som gick 2+1 i matchen.

Hos Svartbjörnsbyn måste vi som vanligt se upp med Div 3´s skyttedrottning Sofia Lund som hittills står för 26 mål i serien men vi hoppas att vårt stabila försvar klarar att stå emot som man gjorde på ett bra sätt senast.

Luleå SK saknar en hel del spelare inför matchen då sjukdomar härjar i truppen men som vanligt fyller vi på med talager från F03 som alltid gör en stabil insats.

Vi hoppas att alla fans nu ställer upp och hejar fram oss i den spännande avslutningen av damtrean!
Tors 14/9 19:00 Svartbjörnsbyn på Björknäsvallen
Sön 17/9 14:00 FC Norra på Riavallen i Pajala
Sön 24/9 16:00 Derby mot Notviken hemma på Hertsö IP – kan i dagsläget vara seriefinalen!

Hösten är blå – tack vare LSK!

Lasse Andersson Lagledare

Detta inlägg finns i sin helhet på Luleå SK (Dam) hemsida https://www.laget.se/LSK_DAM

DELA
Luleå Sportklubb har sin hemmaplan på Hertsö IP och är en av norrbottens största fotbollsföreningar med en fantastisk ungdomsverksamhet. categories