Derbyseger nummer 5

Derbyseger nummer 5

Vi gör en bra match i regnet på Hertsö IP, BAIK kom med inställningen att parkera bussen och göra det svårt för oss och lyckas på en fast situation ta ledningen.
Vi har stort bollinnehav och skapar många lägen men bollen vill inte in.
I pausen pratade vi om att bara fortsätta mala på och tillslut kom också utdelningen. Ett inspel från högerkanten som via en BAIK-spelare letar sig in i mål, 1-1!
Matchavgörandet kommer 2minuter senare då Spolander får en djupledsboll, vänder bort sin försvarare och placerar in bollen i mål.

Oerhört rättvis seger och vi njuter av detta fram till morgondagens träning. Sen vankas ännu en ”final” på lördag borta mot Pålänge.

Vill passa på att ge lite extra beröm till inhopparna i gårdagens match Lucke, Spolle och Abshir som samtliga är bidragande i vändningen av matchen! Det är en av sakerna man vill se som coach att oavsett om man startar eller inte så gör man sitt bästa när man kommer in på planen!

Andreas Kylmänen Tränare

Detta inlägg finns i sin helhet på Luleå SK (Herr) hemsida https://www.laget.se/LSK_HERR

DELA
Luleå SK (Herr)
Luleå Sportklubb har sin hemmaplan på Hertsö IP och är en av Norrbottens största fotbollsföreningar med en fantastisk ungdomsverksamhet.