Min dag i bilder

 Detta inlägg finns i sin helhet på Jessica Nordins hemsida http://nouw.com/jessicanordinn

Hej på er, hoppas helgen varit bra. Jag har haft en ganska produktiv söndag än så länge. Började dagen med ett tennispass med Ludvig följt av en stund på gymmet. Så skönt att jag får vara frisk nu (peppar peppar), kommer inte ens ihåg senast jag var frisk längre än en vecka.

Imorgon har jag ett quiz på skolan så när jag kom hem satte jag mig framför boken en stund. Just nu läser vi ett väldigt intressant kapitel så det känns faktiskt inte så jobbigt.

Mug shot haha
Idag är det ju fars dag och självklart ska det firas. Jag och Elin köpte en liten annorlunda present ifrån UNICEF. Tips att köpa till dem som redan har det mesta!

Just nu ligger jag och tar det lugnt och det planerar jag att göra resten av kvällen. Förhoppningsvis beställer vi hem någon god mat och sen blir det en tidig kväll, var så sjukt trött i morse. Kram på er!

 Detta inlägg finns i sin helhet på Jessica Nordins hemsida http://nouw.com/jessicanordinn

DELA
Jessica Nordin

Jag heter Jessica och jag är 21 år gammal. Jag är för tillfället bosatt i Dubai där jag bor med min familj och pojkvän. Här får ni läsa om allt från vardagsliv till andra resor. Välkommen!