Mål och drömmar

 Detta inlägg finns i sin helhet på Jessica Nordins hemsida https://nouw.com/jessicanordinn

Mål att uppnå:

Kortsiktigt: Mitt största mål just nu är att spara så mycket pengar jag bara kan för att kunna göra så mycket roligt som möjligt nu sista månaderna i Dubai. Har en massa grejer som jag vill göra men allt kostar tyvärr ganska mycket pengar. Skrev ett inlägg om vad jag vill hinna med HÄR.

Innan nästa år: Innan nästa år hoppas jag att jag har börjat på en utbildning som jag trivs jättebra med. Jag hoppas också att jag har flyttat in i en lägenhet med Ludvig.

Långsiktigt: Jag vill bosätta mig i ett annat land igen, antingen plugga eller jobba.

Planer:

För denna månad: Har faktiskt inte så mycket planer denna månad. Imorgon kommer Ludvigs kompisar hit och hälsar på vilket ska bli kul. Någon vecka senare kommer min kusin och hans flickvän på besök och i slutet av månaden så har vi biljetter till en tennistävling som hålls här i Dubai. Tyvärr så kommer det inte så bra spelare som vi hade hoppats på men det blir nog roligt ändå.

Nästa månad: I mars händer det inte så mycket heller. Tror att vi kommer få lite besök av släktingar men annars ska jag bara njuta den sista tiden.

Översiktligt över året: Först och främst ska jag åka hem till Sverige igen i slutet av april, måste alltså försöka lista ut vad jag ska göra, eventuellt söka nytt jobb. I juli ska jag och Ludvig till Göteborg för att se Ed Sheeran vilket jag ser fram emot jättemycket. Förhoppningsvis blir det också en resa till Chicago. Det är så långt jag hunnit planera.

Drömmer om:

Att denna månad: Hmm, vet faktiskt inte..

Innan 2019: Önskar att jag kommer in på utbildningen jag vill och att samtidigt ha möjlighet att extra jobba så att jag kan fortsätta resa och upptäcka nya platser.

Långsiktigt: Drömmer om att få ett jobb som jag verkligen brinner för, drömmer om att bilda familj och köpa ett stort fint hus, och en hund<333 Senare i livet vill jag köpa ett hus eller lägenhet i ett varmt land så att jag kan fly Sverige på vintern.

 Detta inlägg finns i sin helhet på Jessica Nordins hemsida https://nouw.com/jessicanordinn

DELA
Jessica Nordin
Jag heter Jessica och jag är 21 år gammal. Jag är för tillfället bosatt i Dubai där jag bor med min familj och pojkvän. Här får ni läsa om allt från vardagsliv till andra resor. Välkommen!