Baiken under utveckling

Baiken under utveckling

I andra halvlek så funkade vårt försvarsspel mycket bättre och den största anledningen var att vi höjde oss några ”snäpp” i offensiven. Dom tekniska detaljerna var bra, passningsspelet/mottagningarna. I 67′ kom 2-0, Markus nickade in Jens frispark. I 71′ fälldes Markus och den efterföljande straffen slog Jens in iskallt i nätet (3-0). Matchen slutar med seger och vi kan sammanfatta matchen med att vi startade lite svajjigt dom första 25 min, i ca 65 min spelade vi ett stabilt offensivt och defensivt spel.
Nästa matchuppdrag är Arnes Bil Cup som spelas nästa helg. Vi inleder fredag kl 13:00 mot BBK och avslutar på fredag 23:00 mot Haupa. Lör kl 18:00 matchar vi mot Storfors och på söndag börjar slutspelet.

Kenneth Pääjärvi Tränare

 Detta inlägg finns i sin helhet på Bergnäsets AIK (Herr) hemsida https://www.laget.se/BAIK_HERRLAGET

DELA