Svenskgäng

Här i Niseko finns det ganska många svenskar som skibummar utan att jobba. Fantastiskt kul att åka skidor med dom. Så fort jag är ledig så hakar jag på. Väldigt mycket enklare att ringa dom eftersom jag vet att de är lediga varje dag. Att åka med folk från företaget har känts lite krångligare för att de flesta jobbar och när de är lediga vill de vila. Och sen är det en del också som inte har lavinprylar eller är på samma nivå skidåkningmässigt. Också härligt att hänga med svenskarna för att man känner sig helt ledig och kan dra till onsen efteråt eller middag. Med folk från företaget börjar de jobba på kvällen också för att de flesta har ett extrajobb.

Här är Jesper, som gick i min gymnasieklass och som också har gått på LTU men är klar, han hälsade på mig här i Japan!

Här är Isabella, Erik, och Christoffer som bummar här som jag åkt en hel del med.
Finns också flera svenskar som jag har åkt med. Några riktigt grymma skidåkare som verkligen inspirerar. Det är fantastiskt kul.

Vi hade en fantastisk dag i Moiwa idag, som är en skidort som är connected till området men man behöver köpa ett annat liftkort. Färre folk här och det är ofta bra puder när det är sämre väder i hirafu och gatarna (utvalda offpistområden) är stängda.

 Detta inlägg finns i sin helhet på Nicole Lejdeby (Blogg) hemsida http://lejdeby.blogspot.com/