Borta bra men hemma….

Borta bra men hemma….

Det får man i och för sig räkna med ibland. Det är ju mars månad i Norrbotten.

Helt klart är det dock en ny etapp som startar när man kommer ut på Tunavallen. Man känner på ett annat sätt att seriepremiären närmar sig.

Först skall dock ytterligare ett antal träningsmatcher klaras av. Närmast hemma på Tunavallen på lördag kl.12.00 då seriekollegan IFK Kalix kommer på besök. Kalix som ju dessutom är laget man möter i seriepremiären (borta lördag 21 april).

Anders Sundqvist Herrutskottet

 Detta inlägg finns i sin helhet på Notvikens IK (Herr) hemsida https://www.laget.se/NOTVIKENHERR

DELA
notvikensikherr
NIK:s herrar spelar med ett representations lag i div 3 Norra Norrland samt ett andralag i div 4. A-truppen består 2016 av ca 30 spelare där majoriteten är från egna led. Notvikens IK:s hemmaarena, Tunavallen består av tre fotbollsplaner, en gammal mindre konstgräsplan, en toppmodern konstgräsplan och en gräsplan. Dessa planer nyttjas av föreningens olika lag. Div 3 herrar spelar på konstgräset.