Tack för i år – ni är alla guld värda

Vi som arbetar i festivalledningen är en relativt liten grupp. Men under festivalen växer vi och blir flera hundra personer som på olika sätt utför arbetssysslor för att du som besökare ska trivas. Vi vill tacka alla människor som ställt upp och arbetat ideellt för sina föreningar, alla ni som kommit in och jobbat dygnet runt för att hålla Luleå centrum så rent, snyggt, tryggt och trevligt som det bara går. Ni som byggt, rivit, slitit, kånkat och burit. Ni som bjudit på er själva, som bidragit till skratt, som visat upp styrkan i hårt jobb och gott samarbete – utan er hade vi inte kunnat genomföra någon festival överhuvudtaget.

Vi vill självklart även tacka våra sponsorer, samarbetspartners, entreprenörer, kollegor på Luleå kommun, artister, bokningsbolag, marknadsknallar, matförsäljare, tivolipersonal, branschorganisationer, journalister, arrangörskollegor och alla andra som vi kan ha glömt. Ni är så många som bidragit med så mycket! Tack, tack, tack!

Avslutningsvis – tack till alla som festade, hade roligt och skötte sig under den här veckan! Ni som besökte oss och gjorde allt jobb värt mödan. Ni är fantastiska! Vi har redan påbörjat arbetet med att göra Luleå Hamnfestival 2019 ännu bättre. På återseende och ha en fortsatt fin sommar!

/Annika, Elin, Leif, Niklas, Robin och Örjan

 Detta inlägg finns i sin helhet på Luleå kommun (Nyheter) hemsida http://www.lulea.se/