Sista semesterdagen

Så har den nu passerat, årets sista semesterdag sommaren 2018. Men vilken sommar vi fick! Jag kan inte ens räkna alla dagar med över +30 grader som vi hade i Norrbotten, men de var många. Jag har bloggat nästan alla semesterdagar i form av ”vykort” och det har varit jättekul! Våra resor i sommar har mest varit mellan våra stugor i Pålänge och Jarhois

Den här sista semesterdagen har jag besökt Ikea i Haparanda och Stefan har byggt altan nedanför bastun här i Soliga Björkstrand. Vi väntar hit matjord så även om semestern är slut så har vi massor av planer för tomten och stugan innan vintern kommer, bland annat ett utekök samt en bra plats för badtunnan.

Jag summerar sommaren och är med än nöjd med födelsedagskalas, besök av familj, släkt och vänner, räkfrossa med Laponia i Kalix skärgård, båtturer, nya stugan i Jarhois, en sväng till Västerbotten, loppisar, sol, bad, värme, och härliga utflykter. En perfekt sommar och jag avslutar min sommarserie med vykort för den här gången. Tack för att ni har hängt med!

Solglitter i vattnet, något av det bästa jag vet!

Det blir en fin utsikt från bastufönstret.

 

Ett av mina loppisfynd i sommar; en vinkylare från 1930-talet.

Syster Marie sitter vid ett av mina andra loppisfynd för sommaren.

Nu väntar nya äventyr för Julia och Andres som flyttar till Helsingborg i september.