Toppmöte på Tunavallen

Toppmöte på Tunavallen

Gästerna hade en speciell vårsäsong. När Notas var till Holmsund och spelade 2-2 i tredje omgången var det med viss besvikelse man vände hem. Detta då Sandvik börjat med kryss mot Storfors för att sedan förlora med hemska 7-0 mot UFC Akademi.
Men sedan hände något och efter åtta segrar på nio matcher hittades Sandvik i topp vid sommarvilan. Nu återstår att se om formen håller i. I höstupptakten föll man med 2-1 i Storfors sedan piteålaget avgjort i 84:e.

Vi får hoppas att det blir annan utgång än ifjol. Då gjorde NIK en riktig plattmatch och föll med 0-3 i sista innan sommaruppehållet.
(Assam på bild från den matchen)

Just Assam Yassine gjorde båda Notasmålen i våras. Assam saknas dock på lördag för andra matchen i rad. Saknas gör även lagkaptenen Jacob Engström som blir borta resten av säsongen för studier i Singapore.
Notas mönstrar ändå en stark uppställning. Att det finns bredd i truppen visar det faktum att lag 2 leder div 4.

Daniel Engberg, tränare:
– En spännande match som betyder mycket. Vi har ett bra go just nu. Tar vi med oss hjärta och inställning så kommer Sandvik få svettas om de ska ta med sig några poäng hem i bussen. En match vi ser fram emot.

Truppen:
Filip Wennberg
Anton Bergh – Rasmus Karlsson – Rickard Häggståhl – Lucas Lundqvist
Jesper Jacobsson – Viktor Pettersson – Jonatan Pantzare – Pierre Boman
Magnus Johansson – Robert Lidhammar
Bänk:
Jesper Gylling, Jonte Lundmark, Flo Thy, Olle Rensgard, Sven Ericsson Sundström, Geis Gholami, Andreas Adelbo, Tout-puissant Kanamugire

Anders Sundqvist Herrutskottet
notvikensikherr
NIK:s herrar spelar med ett representations lag i div 3 Norra Norrland samt ett andralag i div 4. A-truppen består 2016 av ca 30 spelare där majoriteten är från egna led. Notvikens IK:s hemmaarena, Tunavallen består av tre fotbollsplaner, en gammal mindre konstgräsplan, en toppmodern konstgräsplan och en gräsplan. Dessa planer nyttjas av föreningens olika lag. Div 3 herrar spelar på konstgräset.