Blytunga poäng

Blytunga poäng

I andra halvlek så sjönk spelkvaliteten från vår sida och bortalaget fick därmed lite mer bollinnehav. Infjärden skapade ett par farliga kontringslägen men vi klarade upp dessa situationer på ett kontrollerat sätt. I 75′ så gjorde Matte O 3-0, Victor P spelade fram till Matte som placerade in bollen vid närmsta stolpen. Kalle Ö får överbetyg i backlinjen och på mittfältet glänste Gälman och kapten Zacka. I det offensiva spelet var Wigge bra så länge han var med och även Matte visade upp sina spetsegenskaper. Matchen vinner vi på ett godkänt sätt och vi inkasserar in tre värdefulla poäng inför slutspurten. Nästa match spelas mot skärgårdsgänget IFK Holmsund på bortaplan.

Kenneth Pääjärvi Förälder

 Detta inlägg finns i sin helhet på Bergnäsets AIK (Herr) hemsida https://www.laget.se/BAIK_HERRLAGET