Kontraktet räddat

Kontraktet räddat

Sammanfattningsvis så gör vi en resultatmässigt bra vår, trots en del sämre matcher så hade vi moral och fysik att vinna jämna matcher. Vi placerade oss på tredje plats och vi hade kontakt med kvallaget Umeå Akademi. Men hösten blev väldigt svag resultatmässigt och spelmässigt av förklarliga skäl. Vi hade under hela hösten frånvaro av 4-5 startspelare och det tog hårt på truppen. Det mest positiva under hösten är att vi visade upp ett högklassigt spel mot många topplag. Med den befintliga truppen plus några ”pulver” sä är vi säkerligen tillbaka i toppskiktet säsongen 2019 men då krävs en mer vältränad trupp som håller sig skadefria. Hemsidan återkommer när det börjar hända grejer i spelartruppen.

Kenneth Pääjärvi Tränare

 Detta inlägg finns i sin helhet på Bergnäsets AIK (Herr) hemsida https://www.laget.se/BAIK_HERRLAGET