Hermelinen satsar på LSK Dam 2019!

Hermelinen satsar på LSK Dam 2019!

Hermelinen har visat ett stort och positivt intresse kring vår verksamhet i LSK Dam och ser att de värden vi står för med en målmedveten och fokuserad satsning på ambitiösa spelare som ges maximala förutsättningar att växa och utvecklas även är något som de vill förknippas med. För oss inom Luleå SK är det såklart en fördel att få spendera tid i träningslokaler där så många andra av våra lokala elitlag satsar på sin träning, nu när vi helt plötsligt också rankas som ett av topplagen i Luleå (oavsett idrott).

Ingrid Persson som är verksamhetschef på Hermelinen träning berättar:
”Vi älskar att se människor som tränar hos oss för att prestera maximalt inom sin idrott och det gör att vi känner oss mycket glada över att ha hittat denna möjlighet att samarbeta med Luleå SK Dam”

Med hjälp av detta avtal kan vi redan nu börja försäsongen med ett genomtänkt och individanpassat träningsprogram som med Hermelinens hjälp kommer kunna lyfta våra spelare till nya nivåer. Allt för att bygga starkare, snabbare och stabilare kroppar som tål en hög träningsdos och håller sig skadefria inte bara över en lång säsong utan såklart även genom hela livet.

Johan Erixon Tränare

Detta inlägg finns i sin helhet på Luleå SK (Dam) hemsida https://www.laget.se/LSK_DAM