Herrarnas tränarduo klar

Herrarnas tränarduo klar

Det är två killar som känner varandra utan och innan. Både från många år som spelare i föreningen men även privat.

Daniel Engberg:
– Det skall bli jättekul att komma igång. Vi hoppas bygga vidare på den positiva trend vi hade under hösten. Spelarsamtalen har varit mycket positiva och stöttespelarna verkar bli kvar. Assam försvinner ju i och för sig till IFK men där kan vi bara önska lycka till.
– Tanken är att jobba vidare med passningsspelet. Vi vill vara tydliga med vad vi vill. Bakåt tycker jag vi släpper in lite mycket mål. Vi skall bli tydligare i presspelet. Och sätta lagförsvaret bättre.

Anders Sundqvist Herrutskottet

 Detta inlägg finns i sin helhet på Notvikens IK (Herr) hemsida https://www.laget.se/NOTVIKENHERR

notvikensikherr
NIK:s herrar spelar med ett representations lag i div 3 Norra Norrland samt ett andralag i div 4. A-truppen består 2016 av ca 30 spelare där majoriteten är från egna led. Notvikens IK:s hemmaarena, Tunavallen består av tre fotbollsplaner, en gammal mindre konstgräsplan, en toppmodern konstgräsplan och en gräsplan. Dessa planer nyttjas av föreningens olika lag. Div 3 herrar spelar på konstgräset.